Första gången!

Första gången jag kom till Sverige.

När jag, min mamma och min syster gick ut ur dörren av tullen på Arlanda flygplatsen såg vi direkt min pappa och min kusin som kom och träffade oss i hallen. Eftersom det fanns inte så mycket folk där och det var ganska tysk också. ”Är det här flygplatsen i huvudstad av Sverige ”tänkte jag.

Sen tar vi en taxi hem. Jag sitter i taxi och kollade ut genom fönster. Solen lyser, himlen var blå, träden var grön, fåglarna sjöng, gatan var snygg. Vilken fina väder!!!Vilken bra miljö!!! Jag tycker om detta landet!

Andra dagen, åker jag och min familj till Stockholm centrum, vi handlade och promenerade. När vi promenerade till gamla stan, jag blev förvånad. ”Wow vilken fin gatan det är! Vilken finaste byggnad det är!”tänkte jag. Sen jag blev lite galen, jag ta foto hela tiden och jag kan inte stoppa!Jag tycker den här gatan på riktig!!!

Jag känns jag är lycklig, för att jag kan flyta till den här vacker landet -Sverige.

MInJun

————————————————————————————-

Första dagen som jag började i Valsta skolan var jag nervös och blyg.
Jag hade ingen kompisar där sedan Sanna kom fram och sa välkommen till alla.
Jag fick några papper av Sanna om iPad
sedan flyttade vi från klassrum till andra klassen. Jag såg där tårta och saft och ballonger på tak och vi hade en bra dag för att vi åt tårta jag tror det att vi ska få varje dag.

Abbas

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *