Filmrecenssion

Vi hade turen att få gå på skolbio i kommunen. Här är några av elevernas recensioner.

Titel: Fröken omöjlig (Señorita imposible) Huvudperson: Aurore. Hon är 13 år. Hon kommer från Frankrike. Hon gillar sjunga. Hon har svart hår, brunt ögon, hon är kort. Special händelse/problem: Aurore gillar inte skolan. Hon respekterar inte din föräldrar. Hon älskar att sjunga. Hon har ett band med tre killar, dem spelar musik. Jag tycker filmen är tråkigt. eftersom jag gillar actionfilmen och fantasyfilmen. Jag tycker inte om en flicka 13 år går party, dricka alkohol, slåss med sina föräldrar, kysste en kille med 17 år och bli full.

Roger

 

Filmen heter ”Fröken omöjlig”
Filmen handlar om en flicka som heter Aurora.
Hon är 13 år och bor med sina familj i Frankrike. Hon har en mamma.pappa, storasyster och lillasyster.
Hon älskar att sjunga. Hon får frågan att vara med i ett band. Hon tycker inte om skolan, men en dag får hon en ny lärare som hjälpa henne att tycka om skolan. Hon blir kär i en kille i bandet.
Jag tycker om mycket den här filmen

Lotfullah

Titel Fröken omöjlig Hon heter aurore Hon kommer från Frankrike. Hon här kort hår. Hon är inte bra på skolan. Hon tycker om inte skolan. Hon bor med sin familj i Frankrike. Hon har en mamma,pappa,storsyster och lillasyster. Hon tycker om att sjunga . Hon vill här en band.

Yousef

 

filmen fröken omöjlig Hon heter Aurore hon från Frankrike. Hon är 13 år gammal. Hon har familj hon bor med sina familj i Frankrike. Hon giller inte skolan hon tycker om att sjunga. Hon har brun hår och hon har kort hår. Hon har pojkekvän han är 17 år .Han hjälp till Auroren om hon blir sjunga. Hennes familj har förväntningar Besta i skolan. men hon vill inte besta i skolan. Jag tycker om filmen.

Natnael

 

Titel Filmen heter Fröken omöjlig Huvudperson var Aurore, Filmen utspelar sig i Frankrike. Filmen handlade om en flicka som heter Aurore.hon är 13 år gammal. Hon bor hos sin familj, familjen består av mamma pappa och två systrar. Det gick inte bra i skolan och hade problem hemma med sina föräldrar. Mitt i det kaoset träffade hon en ungkille som bjöd henne i sin musik band och då ändrades allting. Till slut gick det bra för henne hon blev kär i en kille och sjöng på sin mammas födelsedag och det var rolig för Hela familjen. Jag tycker att filmen var lärorik och jag värm rekommenderar alla ungdom att se den.

Mohsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *