Första gången jag kom till Sverige.

Första gången jag kom till Sverige. när jag kom till Sverige så jag kände mig tryggt jag tänkte att Sverige är tryggt land. När jag kom till Malmö då var där polisen, de tog oss till ett hus som de gav oss lite fika sen de frågade vad vi heter och var vi kommer i från .

Sen de tog mig i en annat hus som jag var två veckor i detta huset. Det var tråkigt att vara där , där var några pojkar men de hade inte respekt och jag grät så mycket , där var ett sovrum ,ett kök och ett toalett så det va inget annat. i en av de två veckorna tog jag min kompis mobil och jag ringde min bror som större än mig han har varit 5 år i Sverige och han är 21 år tror jag. Han heter Safi så i alla fall ringde jag min bror och pratade med honom och han frågade mig var bodde jag då gav jag honom min adress. Sen han skickade sin kompis till mig och jag fly från boendet: betyder det huset som jag bodde i två veckor.

sedan gick jag ut och min brors kompis visslade åt mig och jag gick till honom sen han tog mig till Max då kände jag lukten av hamburgare och han köpte en hamburgare åt mig och jag var hungrig så jag har ätit den och jag tackade honom det var mycket gott. Det var en tjej med honom som var hans flickvän. Hon var mycket snäll jag kunde inte att prata svenska men jag förstod att hon är snäll. sedan köpte min brors kompis en mobil för mig att kunna ringa min bror och ha kontakt med han. Sen har de köpt ett mobil kredit kort för mig och jag kunde ringa min bror. när jag pratade med min bror då blev jag mycket glad sen han frågade hur jag mår och så vidare… Efter halv timmar gick vi till tåg att jag åka till Stockholm. Jag tackade så mycket min brors kompis och den tjej som var hans flickvän för att de följde mig till tåget som skulle åka till Stockholm och träffa min bror.

Så jag gick i tåget och sa hej då till mina kompisar jag menar min brors kompis � i alla fall de blev mina kompisar också �. jag åkte tåg själv till Stockholm i tåget låg jag och somnade hela vägen till Stockholm.

Jag vaknade med polisens röst, jag öppnade ögonen och såg två poliser och de pratade svenska men jag förstådd inte nånting då ringde jag min bror och han pratade med poliserna och min bror sa till de vart ska de ta mig till. Då gjorde de den som min bror sa. De tog mig till min bror då var jag äntligen framme då kramades vi ,mitt hjärta blev varmt och jag blev mycket mycket glad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *