Praoelev

IMG_4052

Vi hade en elev från en annan skola i kommunen som gjorde praktik hos oss förra veckan. Han var verkligen en klippa! Du får gärna komma  och hälsa på oss igen!

Här är hans utvärdering om veckan:

När jag först kom till skolan så måste jag säga att mina förväntningar inte var höga alls. Eleverna i klassen är nya i samhället och har inte lärt sig samma saker i deras hemland. Men jag måste säga att även fast de inte kan så jätte mycket, så lär de sig väldigt fort och jobbar intensivt på lektionerna.

De försöker helt enkelt. Hade jag varit ny i Sverige så hade jag varit väldigt tacksam över att få gå i skolan. Jag hade försökt jobba lika hårt som de jobbar nu och då tror jag att jag hade lärt mig mycket under en kort tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *