Lär känna Blå grupp!

Denna lektion började vi med att tala  om vad som ingår i en presentation. Därefter skrev vi en variant på tavlan. Sen var det dags att  intervjua varandra och försöka skriva en egen presentation. Eleverna arbetade gruppvis och de hjälpte varandra. Här nedan finns några av presentationerna. Vill du läsa fler, ligger de under ELEVERNA – BLÅ GRUPP.

Hej!

Jag heter Adna.. Jag kommer från Somalia. Jag är 15 år.Jag har 10 syskon.. Jag tycker om att skriva….

Jag heter Rahim mohammadi. Jag är 15 år. Jag kommer från Afghanistan. Jag bor i märsta. Jag gillar att spela gitarr. Jag tycker om spela fotball och teakwando. Jag har 5 syskon, fyra bröder och en syster. Jag har varit i Sverige i 5 månader. Jag bor med familj. De kommer från kurdistan.

One thought on “Lär känna Blå grupp!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *