Projektet Väntan

FBK Valsta deltar under vecka 6 och 7 i projektet Väntan som arrangeras av LAVA Dansproduktion och ArkDes – Arkitektur- och Designcentrum i Stockholm. Tillsammans med dansare och en arkitekturpedagog ritar, bygger och reflekterar eleverna kring teman som drömmar, känslor, minnen och väntan. Eleverna uttrycker sig också genom dans och rörelse. Projektet kommer att resultera i en utställning och en kort dokumentärfilm som ska visas på ArkDes vid Moderna Museet i April.

För mer information om projektet se http://www.arkdes.se/articles/skola/projekt/vantan

På ArkDes
På ArkDes
På ArkDes
På ArkDes
På ArkDes
På ArkDes

konst

Vi har byggt känslan av hem. Det har blivit en stad.

stad

stad3

stad4

stad5

8 thoughts on “Projektet Väntan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *