Besök från tidningen MiVida

Under lektionen i hkk fick vi besök från Lärarförbundets tidning MiVida, som ges ut till lärare som undervisar i hem- och konsumentkunakp samt idrott och hälsa. Eleverna skulle under denna lektion tillaga pizza. Innan lektionen hade eleverna fått en förförståelse kring receptets uppbyggnad och betydelse. En flippad film hade de också haft i läxa. Den flippen ligger här på bloggen under Gul och Hkk. Typiska begrepp som jäsa, kavla, fingervarmt, deg var några av orden som eleverna lärde sig under lektionen. Efter lektionen intervjuades några av eleverna. Jag kommer att lägga ut en länk till artikeln här på sidan när artikeln har publicerats.
IMG_0985

One thought on “Besök från tidningen MiVida”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *