Doaas återberättande Billby text!

Billby med skolan

I torsdag åkte vi till Billby klockan 8.15.Vi åkte med Susanne och Charlie. På bussen pratade jag och mina kompisar.

Först klev vi av bussen och jag hämtade mina saker. Sedan gick vi tillsammans till stallet.
Vi hälsade på hästarna.
Sedan gick alla till lilla röda huset. Vi åt frukost jag drack varmchoklad och åt smörgås. Det var gott.

Efter frukosten gick jag med min grupp till skogen. Det var kallt och regnigt. Vi plockade svampar. De heter svart trumpet. Charlie smakade på myror. Sedan promenerade vi tillbaka till lilla röda huset. I lilla röda huset lagade vi mat. Jag , Zeeshan och Kingsley rensade svart trumpet. Nusiba kokade makaroner. Laura stekte köttbullar. Danawi och Patrichia skar tomaten , gurka och lök. När alla blev klara åt vi mat. Jag åt makaroner, köttbullar och provade på svart trumpet. Det var gott.

När vi blev klara med maten plockade alla undan. Jag diskade min tallrik och mina bestick. Sedan lekte jag med de andra i rummet.

Efter gick min grupp till stallet. Alla red varsin häst. Jag tycker om hästar.
Sedan gick alla tillbaka till lilla röda huset och väntade på bussen.

Till slut kom bussen klockan 14.30 vi var trötta. Vi åkte hem med bussen och utanför skolan 13.30. Det var en rolig dag.

Doaa 4-6:an Blå gruppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *