Tema Afganistan

Eleverna har arbetat genom EPA modellen

image

20140508-083102.jpg

Eleverna fick välja att fördjupa sig i en av ……..

Ali från Afghanistan skriver:

Afghanistan är det fattigaste landet. Det är inte som alla människor är fattiga. Det finns vissa människor som inte har en plats att bo i den och ingen mat att äta . Dem barnets börja arbeta när de var ca 7 år gammal och varje dag de tillbringar tid på gatorna för att hitta någon bil för att tvätta dem och få pengar för att köpa mat för dem familj och en del människor börjar killing.thieving. eller de gör vad de kan göra. För att få pengar för att köpa mat för dem familj. Och de rika människorna i Afghanistan var och av dem bara tänka på dem egen familj och framtid. De bryr sig inte om de fattiga människor som alltid dör utan mat. Vilka länder hjälper Afghanistan med allt är och skicka en massa pengar i Afghanistan till hjälper till med dem, men Afghanistans regering alla är tjuven behålla alla pengar i dem egna paket

Mariam skriver:image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *