Kroppsdelarna på hästarna

Billby

I går 22 april var vi i Billby. Vi kom till skolan sedan gick vi till bussen och åkte till Billby. Sedan åt vi frukost, efter gick vi till stallet och bröstade hästarna. Sedan red vi hästarna och efter var vi klar med hästarna. Sedan lagade vi mat t.ex. Hamburgare och potatis. Sedan gick vi i skogen och åt myror för att Charlie har sagt det smakade Citron. Sedan gick vi i ödehuset och det fanns många gamla saker där inne. Sedan gick vi hem och samlade vi i skolan klockan 14:00. Det var roligt att var i Billby.

Jag har lärt mig kroppsdelarna på hästarna. Example: Nosrygg, ganash, rygg, kors, svansrot, bakknä och karled. Jag har lärt mig hur man stoppar en häst och hur man rider hästarna snabbt och hur man går med hästarna.

Jag har också lärt mig hur man äter myror och myror smakar Citron och ger protein.

Kingsley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *