Vi gick till ”Ödehuset”

 

Billby
På tisdag, 22 april har vi varit på Billby. Vi samlade i skolan kl. 8.30. Vi tog maten från matsalen och gick till busen. Vi kom till Billby kl. 9.00.
Först åt vi frukost tillsammans. Vi åt smörgåsar och drack Oboy. När vi klar alla gick till stallen och gav maten för hästarna. Därefter, fick vi rida häst. Jag har ridit på Charlie. Det var jätte roligt. Därefter gick vi till huset att äta Lunch. Vi gjorde hamburgare och potatis. De var jätte gott. När alla har ätit gick vi till skogen med Charlie. Charlie lärde oss mycket nya ord. Vi har ätit myror. De smakade som citron. Därefter gick vi till ”Ödehuset”. Det var jätte roligt. När vi kom till huset alla gjorde rent i varje rummet. När alla klar gick vi till busen och åkte vi till skolan. Vi kom tillbaka kl. 14.00. Det var jätte roligt och jag vill åka där en gång till.

Jag har lärt mig mycket t.ex.
– Vad som finns i skogen.
– Man kan äta myror.
– Vad heter hästens kroppsdelar.
– Hur man rider utan sadel.

Filip

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *