Myror är ”citron”

Billby

Igår 22 april, vi hade varit på Billby med klass. Det var jätte roligt, vi åkte där med buss. Vi åt frukost, vi hade ätit bröd med smör och ost, gurka. Vi drack ”Oboy”, Oboy är choklad, det är jätte gott, och det är varmt. Billby är en fin plats, där finns många hästar. Vi fick rida häst igår. Jag red en häst som heter ”Fulur” han är 24 år, han föda i Åland. Vi borstade honom och sedan rid vi honom, vi springer med Fulur och det var jätte roligt för att han springer och jag går upp nere upp nere… Sedan gick vi hem att laga mat, jag och stor Abdi grillade och det var roligt Filip Kingsley, Amal och Rita de laga potatis och sallad. Sedan diskade vi och vi gick till skogen vi lärt vad betyder kotte, vi fick smakade myror för att det är citron att smaka myror och det finns protein. Sedan vi åkte till skolan och jag åkte hem.✌️✌️✌️

Vad jag har lärt mig från Billby.
Att myror är citron och det finns protein.
Jag har lärt mig vad betyder kotte.
Jag har lärt mig vad betyder vattenfall.
Jag har lärt mig att en häst dricker 30 liter vatten ”på en dag”och 20 hästar dricker 600 liter ”på en dag”

Angelos Anthoulis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *