Lizas påsklov!

Påsk lovet 2014
På påsk lovet, på fredagen, spelade jag fotboll med min bror Karlos och sedan tittade jag på tv. Sedan tränade jag sv och matte. Därefter sov jag klockan 8.30. Dagen efter var jag hemma. Jag hjälpte min mamma med att laga mat, städa och tvätta kläder. Sedan tittade jag och min bror på tv på Barn kanalen. Programmet handlade om många kompisar som gick och letade efter nya saker.

Jag har också läst många böcker på påsk lovet. Alla böcker var på svenska. Böckerna var roliga. En bok handlade om en groda som gick bort till en gård. På gården bodde en ko. Grodan hoppade i vattenskålen. Det fanns en hund som drack vatten från skålen. Hunden gjorde ingenting till grodan. Sedan hoppade grodan tillbaka och träffade en ny vän som heter Gunilla. Boken var mycket bra.
Påsk lovet var tråkigt. Jag ville komma tillbaka till skolan.

Liza

 

 

2 thoughts on “Lizas påsklov!”

  1. Hej Liza! du har skrivit intressant text. Det var mycket intressant att läsa om fotboll och att hjälpa mamma. Din text är tydligt och roligt. Vad bra saga har du skrivit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *