På Billby med 7-9 a den 8 mars.

https://bambuser.com/v/4516257

Gemensamt skrivna, återberättande texter.

Jag åkte igår buss till Billby. Vi red på hästar och Ali, Daniel, jag, Anne och Charlie gick längs en ån vi studerade miljön, olika träd, björk , gran , tal. Vi studerade dessutom kottar, myrstackar och hur det såg ut i skogen. Vi åt lunchbuffé fisk, köttbullar, ägg och juice. När jag red på hästen kändes det bra och spännande att hästen inte springer bort med en.

Abdulkarim

Igår var vi på Billby
Vi åkte buss 8.30 till Billby. Vi fick vatten i stövlarna.
Igår åt vi påskmat rökt,lax ägg som vi målade, köttbullar, kokt potatis och juice. Vi tittade på björk, gran och tall. Jag Alina och samira klappade katten.Vi hittade en myrstack och Charlie,Daniel, och Anne åt en myra. Vi lekte i rummet och skrev på väggen lyssnade på musik. Var alla jätteglada det roligt.

Samira och Maryam

Billby.
Igår vi var på Billby men först jag gick till tandläkaren. Min klass gick bort men Carlie väntade på mig sen vi åkte med hennes bil. Jag träffade mina kompisar en av dom blev rädd. Vi fikade lite, det var choklad mjölk och en macka. Sedan gick vi med Stina för att rengöra en häst och hans namn var Charlie. Han var så snäll. Vi fick ridea på honom. Vi kom tillbaka och vi åt lunch och det var påskmat, det var rökt lax, kokta ägg som vi målade, köttbullar, kokt potatis, sill. Sen spelade vi i rummet bredvid.Sen Charlie, Anne, Samira, Maryan och jag gick till skogen. Charlie, Anne och Daniel åt en myra som smakade citron. Vi såg olika träd till ex: björk, gran, tall. Vi såg en myrstack, vatten fallet porlade. Sedan jag, Samira, Maryan kelade med katten som heter Gosa. Sedan kom bussen och vi åkte till hem och lyssnade på
musik. Sedan jag gick hem med min kompise Mariam.

Alina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *