Filips utvärdering av skolarbeten, v13

 

Utvärdering av      v. 13

Måndag – På första lektionen hade vi Veckans Planering och Text om helg. Efter lunch hade vi Bild. Vi målade havet och vad finns i havet. Efter rasten Blå gruppen hade Svenska. Vi jobbade med läs förståelse. Gula gruppen hade SO. På sista lektionen hade jag Engelska.

Tisdag – Vi började skolan med Svenska tillsammans. Efter rasten Blå gruppen hade SO och gula hade Svenska. Efter lunchen var tvärt om. På sista lektionen gula gruppen hade Idrott och vi hade Svenska.

Onsdag – Vi började med SO. På andra lektionen hade vi Svenska tillsammans. När vi åt lunch hade jag Engelska och på sista lektionen hade vi Idrott och gula gruppen hade svenska.

Torsdag – På torsdag Gula gruppen var på Billby hela dag. På första lektionen jobbade vi med Traditionen och Högtider i Sverige. Efter rasten tittade vi på Sune i Grekland. Efter lunchen hade vi svenska och vi jobbade med Traditioner och Högtider. Vi hade grupp prov. På sista lektionen spelade vi Palinspel och kortspel som handlade om verb.

Fredag – Jag började med att skriva Matte Prov. Det gick bra. Nu har jag svenska, vi tittar på bilderna från Billby. Efter lunch jag ska ha Engelska.

Filip

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *