Mitt sportlov

Vecka 9 hade eleverna på Valstaskolan sportlov. Väl tillbaka i skolan fick de frågor om vad de gjort och hur de haft det. Här nedan bloggar FBKs elever om sina upplevelser under lovet.

Mitt sportlov: av Joy
Jag spelade basketboll med min kompis som heter Juillet och Ann. Det var roligt. Jag åkte tåg till Stockholm och köpte kläder med min mamma. Jag tittade på karatefilm hemma. Det var en spännande film. Jag lyssnade också på musik av Avicii. Det var bra musik. Jag läste en svensk bok och en engelsk bok.

Mitt sportlov: av Yahya
Jag spelade fotboll med Hasan och det var roligt. Jag var i Märsta under lovet och åt glass med min pappa. Det var gott. Jag tittade på tv och läste en bok på svenska och somaliska. Jag åt spenat och fisk hemma. Efter maten åt jag frukt. Apelsin och päron, vindruvor och äpple.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *