Da Capo

Vi har varit på kulturskolans dansföreställning. Det var mycket bra. Här skriver vi återberättande text.

image

image

Da Capo

Idag, 13/2, har vi varit i Kulturum på Arlanda Gymnasium. Jag satt med Hassan.Vi tittade på några dans till exempel: Hip-Hop, Balett, Modern Dans och Street Dans. Mest av alla dans tyckte jag om Hip-Hop. Många som dansade var lite nervösa men de dansade mycket bra. Det var mycket flickor som dansade. De var 12-16 år gamla. Jag tyckte om lampor som blinkade jätte fint. Det fanns jätte stor publik som tittade och klappade händerna. Det var en rolig föreställning. Jag tyckte om Dans föreställningen.
/Filip

Dans
Idag vi gick till Alandagmnasiet sen vi sitter och tittade på dans.
Det var många flickor och pojkar som titta dansa.
Det var många lampor som blinkade.
De dansade street dans och hiphop.
Det var många flickor som dansade och några få pojkar.
Flickor och få pojkar de var gammal 12-16 år.
Publiken applåderade och klappade händer
Det var en trevlig,dans
Jag tycker om hiphop

Da Capo
Idag 13/2/2014 vi har varit i Kulturm på Arlanda Gymnasium.Vi tittade några dans till exempel,Street Dans,Balett,Modern Dans.Många dansade mycket bra!!!Men många dansade lite nevrösa.Många flickor,få pojkar bara 3 sticken,jag tror de är 12 till 16 år.Det fanns stor publik och alla applåderade.Och till varje sång blinkade lampor!!! Jag sitt med min kompisar som heter Kingsley,Hassan,Filip,ChangLin .Det är jätte rolig och jag vill gå igen.
/Angelos

Idag har vi varit på kulturm Arlanda gymnaium.
Jag tittade dans föreställning som hette da capo.
Det var flickor och pojkar 12-16 år. Många flickor få pojkar (några ) bara 3st.
/Yahyah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *