4-6:an på Billby

Följ med 4-6:an till Billby 140204

Billby
Vi samlade kl 8.20 framför skolan. Vi kom till Billby kl. 9.00. Först drack vi te och åt smörgåsar. Sen jag och mina kompisar ritade sina namn på vägen. Därefter vi till stall och ryktade hästar. Min häst heter Charlie. Han är jätte snäll. Sedan alla red lite på hästar. Jag hjälpte kingsley. Det var roligt. Sen åkte vi till fbk hus och åt lunch. På lunchen åt vi kyckling med pasta och drack jordgubbssaft. Efter lunch lekte vi kurragömma. Det var jätte roligt. Därefter åkte vi till skogen och lekte snöbollar. När vi kom tillbaka till fbk hus lekte vi lite kurragömma. Kl 14.00 kommer vi tillbaka till skolan. Roligast var att leka kurragömma. Jag tycker om Billby.
Filip 😀

One thought on “4-6:an på Billby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *