Återberättande texter från studiebesöken på Vasa museet och Nordiska.

Bäst var Vasa museet
Jag tänker på fartyget och endel andra saker med några gamla saker eftersom fartyget var största
skepp jag har sett sedan dess limit livstid och det var Sveriges historia
Jag lär manga saker om fartyget om hur fartyget bygga och hand fat skeppet var 1628 år, det byggdes längs tid under andra kungen regeringstid. Och det sinkad och de förde det ut och bygga en Museet och lägga den i det som en historia i Sverige.
Det var kul att gå till museet i går med mina vänner och lärare jag lär många om Sverige historia!
Daniel, 6 månader i svensk skola

Jag tror Vasa museet var bäst och i Nordiska jag gillar gamla huset. Svenska historien är bättre än Indiska historien. Jag lär mig mer om den Svenska historien och första jag inte veta om Svenska historien. Jag lär mig om Vasa skepp och Svenska kläder och mat.
Alina, 9 månader i svensk skola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *