FN-dagen

Idag är 24/ 10,FN dagen. FN abetar för fred och hjälp fattiga att de ska få utbildning och mat. FN hjälp Kvinnor och barn. FN chef kallas general sekreterare. Kofi Annan har varit general sekreterare. Han kommer från Ghana.

Idag leke vi FN lek på lektion.vi sju som lekte. Först vi tog sju stol i en ring. Sedan vi gick runt stolarna till musik. När musik stop alla måste sitt. Därefter tog en stol ut och de var sex. Ingen person gick ut. Tillsista det var en stol kvar och vi måste dela på den.

Vi lärde hur man kan dela nåt med kompisar. Det var kul.

Av Grace

20131030-111149.jpg

6 thoughts on “FN-dagen”

 1. Hej!
  Vilken fin blogg ni har! Jag ska visa den för mina elever. Jag är lärare i en Förberedelseklass i Trollhättan. Det var kul att besöka er blogg. Jag ser att ni har bakat scones. Det kanske vi också kan göra. Vi kan titta på er film först.
  Ha det bra!

  Hälsningar Hülya

 2. Hej alla elever på Valstaskolan!
  Fin blogg! Jag jobbar som lärare på en skola i Umeå och i min klass går elever som nyss kommit till Sverige. Det var jättekul att läsa er blogg och se vad ni jobbar med. Ni är väldigt duktiga! Om ni vill kan ni titta på vår blogg och se vad vi jobbar med.
  Ha det bra!
  Hälsningar,
  Anna-Lotta i Umeå

 3. Hej jag heter kingsley kc. Jag är elva år.jag kommer från Nigeria.
  Du skriver mycke bra. Vad heter din blogg?
  Hälsingar kingsley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *