Min Familjen

Jag har store familjen. Min mamma heter Regina och min pappa heter Emmanuel. Alla min familjen kommer från Ghana. Vi bor tillsammans i Märsta. Jag har två syskon och tre bror. Min systrar och bröder heter Portia, Emmanuella, Richard, kwekua Och Emmanuel. Jag och min bror gick tillsamma skola. Min lila bror gick till eddaskolan och min lila syster gick till st: per. Min store syster och bror till Alranda gymnasiet. Min mamma job och gick till skolan. Min pappa job. Jag har mormor men inte morfar han är dog. Jag har tre kusin men de inte har i sverige. De har i Ghana. Jag har bra familjen. Fredag när vi slut skolan vi har fest i min hus med min familjen vi tittade på tv och dansade åt godis och popcorn. I lördag vi städade vi lagade mycket mat. Jag har roligt familjen.

Grace

One thought on “Min Familjen”

  1. Hej Grace
    Vad mysigt det låter när du och din familj har helg tillsammans:-)
    Ni är väldigt många i er familj. Får ni plats runt matbordet allesammans?

    Ha det bra
    Lasse, Sigtuna kommun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *