Pannkakor och muffins

Några av eleverna har skrivit en återberättande text om hur de lagade pannkakor och muffins på hemkunskapen.

Föra veckan gjorde vi muffins.
Den här veckan gjorde vi pankakor.
Det var lätt att gjorda pankakor än muffins.
Jag tycker att det var för lite deg till muffins.
De var små. Tillbacka till pankakor.
De gick lite sönde men var goda.

Jag heter Oliwia.
Jak kommer från Polen.
Jag har gått i skola Sverige i 3 veckor

Hej!

Jag heter Alexander och jag älskar att äta mat och dessutom baka, Sverige var jag fem månader. Jag är från Ryssland. De två sista lektionerna vi gjorde pannkakorna. Föst fick vi veta recepter. Vi har tvättat nämnderna. Vi delas in i par och började förbereda pannkakor. Vi tar: mjölk, vetemjöl, ägg och salt. Vi blandar mjöl och salt mjölken och äggen i en hög skåle. Vi rön om i smeten och groddar pannkakar i stekpannan. Vi serverar pannkakorna med sylt och keso. Alla älskar pannkaka.

Hej!

Igår hade jag hemkunskap. vi lagade pannkakor med ågg mjölk mjöl och smör. jag vi spade äggen.sen hällde jag i mjölk och smör. Sist blandade jag i all mjöl .vi grödade pannkan i en stek panna på spisen .vi åt pannkan med sylt ock grädde den var god .

Jag heter naramin
Jag kommer från egbtun
Jag har gått i skola i sverigei 2 veckor.

3 thoughts on “Pannkakor och muffins”

  1. Jag gillade verkligen berättelsen om Alexander att han bakade pannkakor i skolan. Aleksandar skriver intressant om sina första steg i matlagningen. Jag är säker på att denna begåvade ynglingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *